ULTRATONE-Non Surgical Facelift

Ultratone-laitteen avulla saat kasvosi kohotettua ilman veistä. Ultratone paitsi kohottaa myös kiinteyttää ja hoitaa kasvojasi ja kaulaasi. Ikääntyessä kasvolihaksemme menettävät kimmoisuutensa ja kiinteytensä. Ilme alkaa näyttää väsyneeltä, suupielet valahtavat alaspäin ja iho veltostuu. Tämä näkyy kasvojen muodon muuttumisena; tulee "helttaa ja hamsterinposkea". ULTRATONE-kasvolihasten kuntoutus- ja kohotusohjelmalla hoidetaan kasvojasi ja kaulaasi tietokoneohjatulla impulssiaaltosarjalla. Laitteen 20 elektrodia asetetaan lihastesi ns. motorpoint-kohtiin ja ne alkavat harjoittaa kasvojesi jokaikistä lihasta ,Hoito on siis kasvo- ja kaulalihastesi body buildingiä. Se, montako kertaa tarvitset hoitoa, riippuu kasvo- ja kaulalihastesi ja ihokudoksesi tämänhetkisestä kunnosta. Hoidon tarve arvioidaan ensimmäisellä käyntikerrallasi. Sarjahoito on tehokkainta, kun pääset hoitoihin mahdollisimman säännöllisesti. Muutokset alkavat tapahtua välittömästi, mutta tuloksia alkaa useimmiten näkyä 3-5 hoitokerran kohdalla, jonka jälkeen kohoaminen alkaa olla nopeampaa. Sarjan jälkeen olet huomattavasti nuoremman näköinen, tunnet olosi myös ryhdikkääksi, ikääntymisen merkit kasvoillasi ja kaulallasi ovat hävinneet tai pienentyneet huomattavasti.Tulokset ovat hämmästyttäviä; näytät jopa 10 vuotta nuoremmalta, ilman kirurgin veistä, luonnollisemmalla menetelmällä.


ULTRATONE-hoidot KASVOHALVAUKSIIN

Ultratone-hoidot ovat myös erittäin tehokkaita kasvohalvauksien hoidossa. Itse asiassa Ultratone-laitteet kehitettiin alunperin juuri kasvohalvaushoitoihin.Hoito auttaa yleensä, vaikka halvauksesta olisi aikaa useampikin vuosi. Kun tulet ensimmäiselle käynnille, kartoitamme kasvolihastesi tämänhetkisen toimivuuden ja teemme hoitosuunnitelman. Hoito on täysin kivutonta, ja erittäin tehokasta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin saat minulta apua.

Hinnat:

10 KRT 699€

20 KRT 1199€REGEN-Kiinteytyshoito

Regen-hoito kiinteyttää tehokkaasti ja voit käytää hoitoa vartalosi lähes jokaiseen kohtaan, jossa on löysää ihokudosta tai selluliittiä. Hoito tiivistää tehokkaasti mm. kasvojen ja kaulan alueen veltostunutta ihoa, poistaen samalla ylmääräistä rasvaa. Myös selluliitin poistoon on laitteella oma ohjelmansa. Regen-laite tehostaa kehon omaa kollageenin tuotantoa ja lämmittää ihonalaista kudosta noin 2 cm;n syvyydeltä, jonka seurauksena ihokudos supistelee, jolloin rasvasolut sekä selluliitti poistuvat kehosta aineenvaihdunnan mukana. Hoito on kivutonta, se tuntuu vain miellyttävältä lämmöltä iholla.Hoidon vaikutukset ovat nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta parhaimman tuloksen saat sarjahoidolla.Ja mikä parasta; Tulokset ovat pysyviä, ja vain luonnollinen ikääntymisesi pikkuhiljaa vuosien myötä lieventää niitä. Hoito sopii kaikille iho- ja vartalotyypeille.Kasvojen ja kaulan hoitoihin suosittelen kuuden kerran sarjaa, vartalon eri alueille 10 tai 20 kerran sarjaa. HUOM! Tätä laitetta on vain yksi koko Suomessa!

Hinnat:

1 KRT 149€

2 KRT 298€

6 KRT 599€

10 KRT 1019€