ULTRATONE-HOITOLAITTEIDEN kehitystyö pohjautuu englantilaisen, maailmankuulun Slendertone Ltd:n yli 30 vuoden mittaiseen uraa uurtavaan kehitys- ja tutkimustyöhön. Lääketieteellinen tutkimustyö ja viime vuosien nopea high teck-kehitys ovat mahdollistaneet Ultatone-laitteiden huiman kehityksen; Ne ovat huipputeknologiaa hyödyntävien laitteiden aatelia, ja hyväksytty myös sairaalakäyttöön.Ultratone-laitteet ovat läpäisseet monipuoliset, viralliset laatu- ja turvallisuustestit.

ULTRATONE-LAITTEET OVAT TUTKITTUJA, TEHOKKAITA JA TURVALLISIA.


ULTRATONE FACIAL-kasvojenkohotus:

Ultratone-laitteen avulla saat kasvosi kohotettua ILMAN VEISTÄ! Ultratone paitsi kohottaa, myös kiinteyttää ja hoitaa kasvojasi ja kaulaasi. Ikääntyessä kasvolihaksemme menettävät kimmoisuutensa ja kiinteytensä. Ilme alkaa näyttää väsyneeltä, suupielet valahtavat alaspäin ja iho veltostuu. Tämä näkyy kasvojen muodon muuttumisena; tulee "helttaa ja hamsteriposkea"

. ULTRATONE-kasvolihasten kuntoutus- ja kohotusohjelmalla hoidetaan kasvojasi ja kaulaasi tietokoneohjatulla impulssiaaltosarjalla. Laitteen 20 elektrodia asetetaan lihastesi ns. motorpoint-kohtiin ja ne alkavat harjoittaa kasvojesi jokaikistä lihasta , Hoito on siis kasvo- ja kaulalihastesi body buildingiä. Se, montako kertaa tarvitset hoitoa, riippuu kasvo- ja kaulalihastesi ja ihokudoksesi tämänhetkisestä kunnosta. Hoidon tarve arvioidaan ensimmäisellä käyntikerrallasi. Karkeasti voi arvioida, että jos ongelmasi sijoittuvat pelkästään kasvojesi alueelle, riittänee kymmenen kerran sarjahoito. Jos ongelmaa on myös leuan alla ja kaulan alueella, on yleensä viisainta ottaa pidempi sarjahoito.

Hoito on tehokkainta, kun pääset niihin mahdollisimman säännöllisesti. Muutokset alkavat tapahtua välittömästi, mutta tuloksia alkaa useimmiten näkyä 3-5 hoitokerran kohdalla, jonka jälkeen kohoaminen alkaa olla nopeampaa. Sarjan jälkeen olet huomattavasti nuoremman näköinen, tunnet olosi myös ryhdikkääksi, ikääntymisen merkit kasvoillasi ja kaulallasi ovat hävinneet tai pienentyneet huomattavasti. Tulokset ovat hämmästyttäviä; näytät jopa 10 vuotta nuoremmalta, ilman kirurgin veistä, luonnollisemmalla menetelmällä.

HUOM! Ultratone-hoitoja voi ottaa viisaasti myös ennaltaehkäisevästi, Samalla tavalla, kun vartalosi lihakset tarvitsevat lihastreeniä, myös kasvojesi lihakset janoavat sitä. Hoito sopii yhtälailla naisille kuin miehille.

Ultratone-laitteilla on ainoastaa hyviä vaikutuksia:

*kasvojen lihasmassa kasvaa ja palautuu entisiin mittoihinsa

*kasvolihakset kuntoutuvat; Rypyt ja juoteetloivenevat, kasvoja kohottava vaikutus on konkreettinen

*kalpeat ja väsyneet kasvot saavat nuorekkaan ja elinvoimaisen värin

*ihon kunto parantuu, kun aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuvat sekä kuonat poistuvat

*hampaiden narskuttelijoiden purenta paranee

*jopa kroonisetkin poskiontelotulehdukset voivat jäädä kokonaan pois

*kasvojen ihosairauksiin jopa huomattavaa apua ( psoriasis, akne, couperosa, atooppinen iho )

*arvet, vanhatkin, vaalenevat ja tulevat huomaamattomiksi

*useissa tapauksissa myös pää- ja niskasäryt, tinnitus, migreeni ja kolmoishermosärky ovat poistuneet


Hoitokerran kesto on 30 min. Varaa kuitenkin noin 15 min aikaa myös ihon puhdistukseen, sekä elektrodien laittoon ja poistoon.


HINNAT:

10 KRT 599€

20 KRT 998€

*** *** *** *** *** *** **** *** *** ***

ULTRATONE-hoidot KASVOHALVAUKSIIN:

Ultratone-hoidot ovat myös erittäin tehokkaita kasvohalvauksien hoidossa. Itse asiassa Ultratone-laitteet kehitettiin alunperin juuri kasvohalvaushoitoihin. Hoito auttaa yleensä, vaikka halvauksesta olisi aikaa useampikin vuosi tai vuosikymmen! Kun tulet ensimmäiselle käynnille, kartoitamme kasvolihastesi tämänhetkisen toimivuuden ja teemme hoitosuunnitelman. Hoito on voimakasta, mutta kivutonta, ja erittäin tehokasta. Tulokset ovat hämmästyttäviä ! Ota rohkeasti yhteyttä, niin saat minulta apua.


HINNAT:

10 KRT 699€

20 KRT 1199€

30 KRT 1580€

40 KRT 1990€

HUOM! seuraa OFFERILLAN sivuilta ajoittaisia tutustumistarjouksiani hoitoihin!

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***


REGEN-Kiinteytyshoito ja rasvan ja selluliitin TÄSMÄVÄHENNYS:


REGEN on samanaikaisesti ihoa kiinteyttävä ja selluliittia poistava laite .Menetelmä perustuu patentoituun TriPollar RF- eli radiotaajuusteknologiaan, jolla voi hoitaa kaikkia ihotyyppejä turvallisesti ja tehokkaasti.Regen-laitteen hoitopäällä voidaan hoitaa niin vatsaa, reisiä, pakaroita, selkää, lanteita, jalkoja tai käsivarsia kuin kasvojen ja kaulan aluettakin.

Hoidolla voidaan poistaa pieniä ryppyjä kasvojen ja kaulan alueelta sekä kiinteyttää ja tiivistää veltostunutta ihoa ( kasvot, kaula, käsivarret, vatsa, kyljet )

REGEN-laite sopii myös erityisesti:

* KAKSOISLEUAN poistoon

*appelsiini-ihon hoitoon

*raskauden jälkeisen veltostuneen ihon hoitoon

*rasvaimun jälkeiseen ihon hoitoon

*selluliitin vähentämiseen

REGEN-HOITO kiinteyttää tehokkaasti ja voit käyttää hoitoa vartalosi lähes jokaiseen kohtaan, jossa on löysää ihokudosta tai selluliittia. Hoito tiivistää tehokkaasti mm. kasvojen ja kaulan alueen veltostunutta ihoa, poistaen samalla ylmääräistä rasvaa.

SELLULIITIN POISTOON on laitteella oma ohjelmansa. Regen-laitteen radioaallot tehostavat kehon omaa kollageenin tuotantoa ja lämmittävät ihonalaista kudosta noin 2 cm;n syvyydeltä, jonka seurauksena ihokudos supistelee, jolloin rasvasolut sekä selluliitti poistuvat kehosta aineenvaihdunnan mukana. Hoito on kivutonta, se tuntuu vain miellyttävältä lämmöltä iholla

REGEN-HOITOON ei tarvita lisälaitteita, vartalosukkia tai muita apuvälineitä, vaan hoito voidaan aloittaa heti asiakkaan tultua paikalle.

REGEN-HOITO tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen lämmöntunne iholla jatkuu, mutta varsinaista ihon jäähdytystä ei tarvita .Iho voi punoittaa hetken.

.Hoidon vaikutukset ovat nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta parhaimman tuloksen saat sarjahoidolla.Ja mikä parasta; Tulokset ovat pysyviä ja vain luonnollinen ikääntymisesi pikkuhiljaa vuosien myötä lieventää niitä. Hoito sopii kaikille iho- ja vartalotyypeille .Kasvojen ja kaulan hoitoihin suosittelen kuuden kerran sarjaa ja vartalon eri alueille 10 tai 20 kerran sarjaa, jolloin vartalon oma aineenvaihdunta ehtii mukaan hoitoprosessiin. Vartalon aineenvaihdunnan osuus hoidon yhteistyökumppanina onkin oleellinen, sillä esimerkiksi hoidolla nesteytyvä selluliitti poistuu sen mukana, luonnollisesti, vartalon ja ihon omilla ehdoilla.

HUOM! Tätä laitetta on vain yksi koko Suomessa!


HINNAT:

1 KRT 149€

2 KRT 269€

6 KRT 599€

10 KRT 1019€

HUOM! Seuraa OFFERILLAN sivuilta hoitojen tutustumistarjouksia!

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***