Palvelut

ULTRATONE-HOITOLAITTEIDEN kehitystyö pohjautuu englantilaisen, maailmankuulun Slendertone Ltd:n yli 30 vuoden mittaiseen uraa uurtavaan kehitys- ja tutkimustyöhön. Lääketieteellinen tutkimustyö ja viime vuosien nopea high teck-kehitys ovat mahdollistaneet Ultatone-laitteiden huiman kehityksen; Ne ovat huipputeknologiaa hyödyntävien laitteiden aatelia, ja hyväksytty myös sairaalakäyttöön.Ultratone-laitteet ovat läpäisseet monipuoliset, viralliset laatu- ja turvallisuustestit.

ULTRATONE-LAITTEET OVAT TUTKITTUJA, TEHOKKAITA JA TURVALLISIA.

ULTRATONE-kasvolihasten kuntoutus- ja kohotusohjelmalla hoidetaan kasvojasi ja kaulaasi tietokoneohjatulla impulssiaaltosarjalla. Laitteen 20 elektrodia asetetaan lihastesi ns. motorpoint-kohtiin ja ne alkavat harjoittaa kasvojesi joka ikistä lihasta. Hoito on siis kasvo- ja kaulalihastesi body buildingiä. Se, montako kertaa tarvitset hoitoa, riippuu kasvo- ja kaulalihastesi ja ihokudoksesi tämänhetkisestä kunnosta. Hoidon tarve arvioidaan ensimmäisellä käyntikerrallasi. Karkeasti voi arvioida, että jos ongelmasi sijoittuvat pelkästään kasvojesi alueelle, riittänee kymmenen kerran sarjahoito. Jos ongelmaa on myös leuan alla ja kaulan alueella, on yleensä viisainta ottaa pidempi sarjahoito.

Ultratone-laitteilla on ainoastaa hyviä vaikutuksia:

*kasvojen lihasmassa kasvaa ja palautuu entisiin mittoihinsa

*kasvolihakset kuntoutuvat; Rypyt ja juonteet loivenevat, kasvoja kohottava vaikutus on konkreettinen

*kalpeat ja väsyneet kasvot saavat nuorekkaan ja elinvoimaisen värin

*ihon kunto parantuu, kun aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuvat sekä kuonat poistuvat

*hampaiden narskuttelijoiden purenta paranee

*jopa kroonisetkin poskiontelotulehdukset voivat jäädä kokonaan pois

*kasvojen ihosairauksiin jopa huomattavaa apua ( psoriasis, akne, couperosa, atooppinen iho )

*arvet, vanhatkin, vaalenevat ja tulevat huomaamattomiksi

*useissa tapauksissa myös pää- ja niskasäryt, tinnitus, migreeni ja kolmoishermosärky ovat poistuneet

********************************************************************************************************

CUBE HIFU - nuorennushoito

Cube Hifu -laite on uusinta elektroniikkaa ja teknologiaa hyödyntävä syväultraäänilaite kollageenin ja elastaanin tuotannon kiihdyttämiseksi. Cube Hifu on hoitolatukun maahantuoma CE-merkitty intuitiivinen laite, jolla kasvojen ja kaulan hoitojen tekeminen on tehokkaampaa kuin koskaan ennen. Laitteen kohdennetut ultraääniaallot tehoavat juuri sillä alueella, jota halutaan hoitaa ja nimenomaan sillä syvyydellä kudoksessa, jossa tehoja tarvitaan. Laite aktivoi kollageenin ja elastaanin tuotannon syvällä ihon Dermis- ja SMAS-kerroksissa saaden aikaan jopa tuhansia pieniä tehopisteitä, jotka aktivoivat kollageenisäikeiden ja elastaanin välitöntä kiristymistä sekä niiden luontaista tuotantoa pitkäkestoisesti. Se näkyy ryppyjen pienenemisenä ja vähenemisenä ja ihon kiinteytymisenä, kimmoisuuden lisääntymisenä ja nuorentuneena ilmeenä.

Perinteiset RF-menetelmät ja -laitteet eivät pysty nostamaan kudoksen lämpötilaa riittävästi dermiksessä, vaan lämmittävät enemmän ihon pintakerroksia. Cube Hifulla saavutetaan 60-70-asteen lämpötiloja ihon Dermis- ja SMAS-kerroksissa ei juuri siellä missä kollageeni syntyy. Koska epidermis ja dermis eivät lämpene hoidon aikana, palovammoja voi syntyä.

Hifu-laitteita on monia erilaisia. Eroja on muun muassa tehokkuudessa sekä tarvittavien hoitokertojen määrässä. Cube Hifun vahvuutena on määritellä jokaiselle asiakkaalle ikäänsä vastaavan ohjelman ja tarvittavien hoitojen käyttömäärän. Hoito koetaan miellyttäväksi, joskin yksilöllisiä eroja tuntemuksissa saattaa olla. Jos hoito tuntuu jossain vaiheessa kivuliaalta, on sitä mahdollisuus lievittää.

Hoitoa suositellaan käytettäväksi iän mukaisen hoito-ohjelman mukaisesti kerran kuukaudessa, 1-4 kuukauden ajan. Hoitokerran kesto kerrasta riippuen 20-45 min.Hoidot tapahtuvat 1,5-4 mm:n syvyyksillä.

Hoidon tulokset ovat usein jopa välittömiä, joskin lopulliset vaikutukset näkyvät vasta parin kuukauden kuluttua hoitosarjan teosta. Hoitotulokset ovat kuitenkin erittäin pitkäkestoisia ja jo kolmen hoitokerran jälkeiset muutokset pysyvät useita vuosia. Cube Hifu ei polta tai kuumenna ihon pintaa.,,joten hoidot ovat myös erittäin turvallisia.

HOITOMAHDOLLISUUDET JA ALUEET:

-Posket -Hamsteripussit -Leuan alueen kiinteytys -Ihon kertakaikkinen nuorennus -Kaulan alueen ihon kiristäminen -Ihon elastisuuden ja kireyden lisääminen -Otsan alueen kiristäminen -Silmäkuoppien nosto -Kaulan,leuan alusen,silmänympärysten sekä otsan ihon kiristäminen -Sibelius-juonteet --Poskipäät -Nasolabiaali-juonteet -Marionetti-juonteet -Kaula -Decoltee


HINNAT: 1 KERTA : 650€

2 KERTAA: 1050€

3 KERTAA: 1450€

ELO- ja SYYSKUUN JÄTTITARJOUS:

Kun ostat Offerillalta ensimmäisen Hifuhoidon extratarjoushintaan, saat loput tarvitsemasi 2-3 hoitoa hintaan 250€/krt.

HUOM! seuraa OFFERILLA sivuilta ajoittaisia tutustumistarjouksia!

********************************************************************************************************

ULTRATONE -kasvojenkohotus:

Ultratone-laitteen avulla saat kasvosi kohotettua ILMAN VEISTÄ! Hoito tapahtuu ULTRATONEN Ultralift -sähköimpulssilaitteella, joka on kehitetty kasvolihasten kunnon, toiminnan, verenkierron ja aineenvaihdunnan parantamiseen. Menetelmässä hyödynnetään erilaisia sähköisten impulssien ominaisuuksia, jotka palauttavat kasvojen kimmoisuuden, kiihdyttävät verenkiertoa, vähentävät pintaryppyjä sekä kiinteyttävät tehokkaasti veltostuneen ihon.

Ultratone paitsi kohottaa, myös kiinteyttää ja hoitaa kasvojasi ja kaulaasi. Ikääntyessä kasvolihaksemme menettävät kimmoisuutensa ja kiinteytensä. Ilme alkaa näyttää väsyneeltä, suupielet valahtavat alaspäin ja iho veltostuu. Tämä näkyy kasvojen muodon muuttumisena, tulee nk. "helttaa ja hamsteriposkea". Hoito toimii tehokkaana kasvojumppana ennalta ehkäisevästi. Ja jos sinulla on alkanut näkymään vanhenemisen merkkejä, toimii hoito voimakkaasti kohottavana lihasten kiinteytyshoitona.

Hoito on tehokkainta säännöllisenä 10 tai 20 kerran sarjahoitona. Muutokset alkavat tapahtua välittömästi, mutta tuloksia alkaa useimmiten näkyä 3-5 hoitokerran kohdalla, jonka jälkeen kohoaminen on nopeampaa. Sarjan jälkeen olet huomattavasti nuoremman näköinen, tunnet olosi myös ryhdikkääksi, ikääntymisen merkit kasvoillasi ja kaulallasi ovat hävinneet tai pienentyneet huomattavasti. Tulokset ovat hämmästyttäviä; näytät jopa 10 vuotta nuoremmalta, ilman kirurgin veistä, luonnollisemmalla menetelmällä. Hoitosarjan jälkeen on hyvä ylläpitää hoitosarjan tuloksia 4-6 viikon välein käytävillä ylläpitohoidoilla.

Hoitokerran kesto on 15-30 min. Varaa kuitenkin noin 15 min. aikaa myös ihon puhdistukseen, sekä elektrodien laittoon ja poistoon.

HINNAT:

1 KRT 70€

3 KRT 210€

10 KRT 500€

20 KRT 700€

Saatavana myös 10-40 kerran sarjakortteja.

HUOM! seuraa OFFERILLA sivuilta ajoittaisia tutustumistarjouksia!


*******************************************************************************************************

ULTRATONE- kasvojenkohotus KASVOHALVAUKSIIN:

Ultratone-laitteet kehitettiin alunperin nimenomaan kasvohalvauspotilaita varten. Hoito auttaa yleensä, vaikka halvauksesta olisi aikaa useampikin vuosi tai vuosikymmen! Kun tulet ensimmäiselle käynnille, kartoitamme kasvolihastesi tämänhetkisen toimivuuden ja teemme hoitosuunnitelman. Hoito on voimakasta, mutta kivutonta, ja erittäin tehokasta. Tulokset ovat hämmästyttäviä.

Hoitokerran kesto on 15-30 min. Varaa kuitenkin noin 15 min. aikaa myös ihon puhdistukseen, sekä elektrodien laittoon ja poistoon.


HINNAT:

1 KRT 70€

3 KRT 210€

Saatavana myös 10-40 kerran sarjakortteja.

HUOM! seuraa OFFERILLA sivuilta ajoittaisia tutustumistarjouksiani hoitoihin!

********************************************************************************************************

REGEN- kiinteytyshoito vartalon eri alueille:

REGEN on samanaikaisesti ihoa kiinteyttävä ja selluliittia poistava laite. Menetelmä perustuu patentoituun TriPollar RF- eli radiotaajuusteknologiaan, jolla voi hoitaa kaikkia ihotyyppejä turvallisesti ja tehokkaasti. Laiteella voidaan hoitaa niin vatsaa, reisiä, pakaroita, selkää, lanteita, jalkoja tai käsivarsia kuin kasvojen ja kaulan aluettakin.

Hoidolla voidaan poistaa pieniä ryppyjä kasvojen ja kaulan alueelta sekä kiinteyttää ja tiivistää veltostunutta ihoa ( kasvot, kaula, käsivarret, vatsa, kyljet )

REGEN-laite sopii myös erityisesti:

* KAKSOISLEUAN poistoon

*appelsiini-ihon hoitoon

*raskauden jälkeisen veltostuneen ihon hoitoon

*rasvaimun jälkeiseen ihon hoitoon

*selluliitin vähentämiseen

SELLULIITIN POISTOON on laitteella oma ohjelmansa. Regen-laitteen radioaallot tehostavat kehon omaa kollageenin tuotantoa ja lämmittävät ihonalaista kudosta noin 2 cm;n syvyydeltä, jonka seurauksena ihokudos supistelee, jolloin rasvasolut sekä selluliitti poistuvat kehosta aineenvaihdunnan mukana. Hoito on kivutonta, se tuntuu vain miellyttävältä lämmöltä iholla

Hoidon vaikutukset ovat nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta parhaimman tuloksen saat sarjahoidolla. Ja mikä parasta; Tulokset ovat pysyviä ja vain luonnollinen ikääntymisesi pikkuhiljaa vuosien myötä lieventää niitä. Hoito sopii kaikille iho- ja vartalotyypeille. Kasvojen hoitoihin on suositeltavaa kuuden kerran sarjaa, kaulan ja vartalon eri alueille 10 tai 20 kerran sarjaa, jolloin vartalon oma aineenvaihdunta ehtii mukaan hoitoprosessiin. Vartalon aineenvaihdunnan osuus hoidon yhteistyökumppanina onkin oleellinen, sillä esimerkiksi hoidolla nesteytyvä selluliitti poistuu sen mukana, luonnollisesti, vartalon ja ihon omilla ehdoilla.

Hoitokerran kesto on 20-40 min. Hoitoon ei tarvita lisälaitteita, vartalosukkia tai muita apuvälineitä, vaan hoito voidaan aloittaa heti asiakkaan tultua paikalle. Hoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen lämmön tunne iholla jatkuu, mutta varsinaista ihon jäähdytystä ei tarvita. Iho voi punoittaa hetken.


HUOM! Tätä laitetta on vain yksi koko Suomessa!

HINNAT:

1 KRT 149€

2 KRT 298€

Saatavana myös 10-20 kerran sarjakortteja.

HUOM! Seuraa OFFERILLAN sivuilta hoitojen tutustumistarjouksia!

********************************************************************************************************

Klassinen HIERONTA:
Klassinen HIERONTA rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia sekä lisää lihasten aineenvaihduntaa. Klassinen hieronta sopii kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen, mutta sillä voidaan helpottaa myös lihassärkyjä tai nopeuttaa urheilusta palautumista.

HINNAT:

1 KRT (niska-hartia, 30min.) 32€

1 KRT (niska-hartia-selkä, 45min.) 45€

1 KRT (selkä-kädet/jalat, 60min.) 55€

1 KRT (kokovartalo, 90min.) 77€

Saatavana myös 10-20 kerran sarjakortteja.

HUOM! Seuraa OFFERILLAN sivuilta hoitojen tutustumistarjouksia!